Ülo Toomsalu • 16. juuni 2003 kell 6:29

Ülevaade tänastest ajalehtedest

Eesti Päevaleht:

Tänavusega võrreldes samaks jäävale järgmise aasta eelarvele taotlevad Eesti Televisioon ja Eesti Raadio juurde 200 miljonit krooni, kuid kultuuriminister peab võimalikuks lisaraha eraldada vaid olümpiamängudeks ja arhiivi säilitamiseks.

Värvilise ekraaniga mobiiltelefon muutub tarbijate seas üha populaarsemaks, AS Esmofoni eelmise kuu telefonimüügist moodustasid värvilise ekraaniga telefonid koguni 47 protsenti.

1. jaanuarist plaanitav valitsuse tulumaksureform tähendab 2007. aastaks riigile praegusest 4,5 miljardit krooni vähem maksuraha.

Tallinna linnavalitsus hakkab kolmapäevasel istungil arutama võimalusi, kuidas takistada Laboratooriumi tänava äärse linnamüüri esise maa täisehitamist ridaelamutega, mis varjaksid uuesti unikaalse vaate sajandeid kinniehitatud keskaegsetele müüridele.

Postimees:

Keskerakonna esimees Edgar Savisaar nentis eelmisel teisipäeval juhatuse koosolekul, et tal on emotsionaalselt hetkel raske Euroopa Liiduga ühinemise poolt hääletada. Postimehele on väidetud, et Savisaar viitas oma rollile Eesti iseseisvuse taastamisel ja sellest johtuvale ülitundlikkusele suveräänsuse küsimuses.

Kümnes Beach Party jäi külma ja vihmase ilma tõttu aegade kõige publikuvaesemaks ning lõppes korraldajale kahjumiga.

USA dollari ja Inglise naela madalseis teeb senisest palju soodsamaks kauba tellimise välismaistest internetipoodidest, mis on nüüd kuni viiendiku võrra odavamad.

Euroliidu poolt otsustanud T?ehhil on järgmisena rahvahääletusele minevale Eestile üks soovitus - hääletada ELi astumise poolt, ütles T?ehhi välisminister Cyril Svoboda, sama soovitas ka peaminister Vladimir Spidla.

Hetkel kuum