• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Aavo Kokk: Postimehe peatoimetaja vahetuse põhjustas lehetellijate langev arv

  Eesti Päevalehe peadirektor Aavo Kokk ütles, et Postimehe peatoimetaja Urmas Klaasi väljavahetamise põhjustas lehetellijate langev arv.

  <B>Kas uudis Postimehe peatoimetaja Urmas Klaasi väljavahetamisest tuli Teile ootamatult?</B>
  Nii ja naa. Väljavahetamine oli üks loogilisi variante, kuid iga uudis on ootamatu.
  <B>Ütlesite, et tegu oli loogilise sammuga. Miks?</B>
  Postimehe tellijate arv kasvas tänu kevadistele kampaaniatele väga kiiresti, kuid on langenud sisuliselt aasta algusega samale tasemele.
  <B>Kas omanikud oleks pidanud peatoimetaja varem välja vahetama?</B>
  Ma ei oska seda öelda, sest ei tea, mida Postimees tahab teha. Milline leht olla.
  <B>Kui ohtlikuks konkurendiks võib uus peatoimetaja Tarmu Tammerk Postimehe teile muuta?</B>
  Kõigepealt peame üldse küsima, kas Postimees ja Päevaleht on konkurendid. Mõned arvavad, et Eestis on kõige parem, kui on üks ajaleht. Mina seda arvamust ei jaga. On hea, kui on kaks lehte ja kui Postimees ja Päevaleht on erinevad.Tarmu (Tammerk - toim) on alati paistnud silma sõltumatu ajakirjanduse kaitsjana. Selline peatoimetaja ükskõik mis ajalehes on kasulik kõikidele lehtedele. Samas iga otsustav samm juhtkonna vahetamisel annab võimalused uuteks arenguteks ja nii peab Päevaleht kindlasti arvestama sellega, et Postimees muutub tugevamaks.
  <B>Milliseid muudatusi kavatseb Päevaleht ette võtta, et säilitada oma praegust edumaad tellijate arvus?</B>
  Läheme edasi suunal, mille oleme võtnud. Oleme saavutanud, mida poolteist aastat tagasi eesmärgiks seadsime: Päevalehes on heal tasemel arvamus, majandus ja Tallinn. Tegelikult olime just alustanud Päevalehe reformide teist etappi ? kuidas saada lehte rohkem inimlähedasi teemasid, näiteks meie aialeht, täna tuli juurde köögiteema ning varsti tuleb veel ühte-teist. Eristame uudistes poliitika ja muud teemad ning arendame kultuuri, meelelahutust ja sporti.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Mihkel Mandre: terviseedendus saagu lähtekohaks
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Praeguses sotsiaalkindlustussüsteemis puudub tugev seos inimeste tervisekäitumise ja riiklike teenuste vahel, kirjutab Mihkel Mandre arvamuslugude konkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Börs: Nasdaqi indeks langes korrektsiooni
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
USA aktsiaturud jätkasid täna langust, ühelt poolt olid börsifirmade kvartalitulemused tugevad, aga investorid on intressimäärade tõusu ootuses jätkuvalt tehnoloogiasektori aktsiaid müümas, vahendab Bloomberg.
Raadiohommikus: Rakveret juhib koroonasse nakatunud linnapea ja Jaak Roosaare avaldab tänavused plaanid
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis üritame saada telefonile teist korda koroonat põdevat Rakvere linnapead Triin Varekut. Võtame talt vahetu kommentaari isiklikest läbielamistest ja uurime, kuidas linnapea juhib kodukontorist koroonasituatsiooni ja enegiahinna kriisi Rakvere linnas.
Tallinna linnaettevõtte juhatuse liige sai süüdistuse
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.
Äsja kohtusse saadetud Saaremaa Laevakompanii kriminaalasjas sai teiste seas süüdistuse ka ettevõtte nõukogusse kuulunud Lennart Viikmaa, kes viimased aastad on olnud ametis Tallinna Linnatranspordi juhatuses.