ÄP fototoimetus • 2. november 2003 kell 22:00

Maarjamäele rajatakse sadakond uut kodu

Käesoleva aasta kevadel alustati Haljas tee, Sarapuu, Pähkli ja Kase tänava vahelisel 2 ha suurusel kvartalil 3korruseliste elamute ehitamist. Kokku rajatakse kahe aasta jooksul umbes 120 1?4toalist korterit pindalaga 43?95 m².

Arendatava elamukvartali vahetus naabruses asuvad Pirita parkmets Pirita jõe ürgoruga ja Lillepi park, elanike kodutee kesklinnast on üks kaunimaid Tallinnas. Pirita keskusest leiab Selveri ja teised kauplused, kooli, lasteaia ning muu sotsiaalse infrastruktuuri, rääkimata Pirita rannast.

Kõik see asub paariminutilise autosõidu või veerandtunnise jalutuskäigu kaugusel kodust. Tulevane elanik saab korteriga kaasa Pirita linnaosa elukvaliteedi.

Rajatavates elamutes on 9?12 korterit, mille juurde kuulub rõdu või terrass, panipaik esimesel korrusel ning vähemalt üks auto parkimise koht taraga piiratud krundil. Säilitatud on rohkelt kõrghaljastust, mille poolest erinetakse oluliselt teistest sarnastest projektidest.

Igal elamul on oma gaasikatel, mis tagab väiksed küttekulud võrreldes teiste kütteliikidega. Korteritel on individuaalne ventilatsioonisüsteem ? eraldi asetsevad tõmbeventilaatorid. Kiirel ostjal on võimalik teha muudatusi korteri plaanilahenduses ja valida viimistlusmaterjalid ning paigaldatavad seadmed.

Korterite akendest avaneb vaade kõrghaljastusele ning kaasaegsele Maarjamäe elamukvartalile.

Autor: ÄP

Hetkel kuum