Heidit Kaio • 16. detsember 2003 kell 8:15

Tallinn kavandab Tartu maanteel koolihoone müüki

Tallinna koolivõrgu korrastamise kava kohaselt kolitakse Tallinna Täiskasvanute Gümnaasium Kesklinnast Lasnamäele.

Kooli senine hoone Tartu mnt 23 läheb tõenäoliselt müüki.

Täiskasvanute gümnaasium koliks praeguse Katleri Põhikooli ruumidesse.

Tallinna volikogu Res Publica fraktsioon väljendab kava suhtes rahulolematust, sest täiskasvanute gümnaasiumi õpilastest moodustavad Lasnamäe elanikud vaid 18 protsenti, 56,4 protsenti õpilastest on teistest Tallinna linnaosadest ja 25,5 protsenti väljastpoolt Tallinna.

Tallinn on 2003. aasta jooksul üritanud müüa mitmeid tuntud kultuuri- ja sotsiaalobjekte. Teiste seas on müüginimekirjadesse jõudnud Matkamaja, Kanutiaia nooretmaja ja mitmed teised hooned. Müügiotsus on tehtud ka ühe lasteaia hoone kohta.

Hetkel kuum