Saku suurhalli juhiks saab Aivar Sirelpuu

07. jaanuar 2004, 15:21

ASi Rocca al Mare Suurhall nõukogu valis detsembri lõpus ettevõtte uueks juhatajaks Aivar Sirelpuu ja nõukogu esimeheks Aivar Riisalu.

Ettevõtte teatel otsustas nõukogu seoses mullu oktoobris toimunud Rocca al Mare Suurhalli põhiomaniku vahetusega ja sellest tuleneva sooviga kaasata juhtimisse omanikeringile lähemal seisev inimene muuta juhatuse koosseisu. Saku halli senise juhataja Jaanus Vihandi volitused lõpevad 31. jaanuaril.

Uueks ettevõtte juhatajaks alates 1. veebruarist 2004. valis nõukogu senise EMT Esinduste ASi juhatuse esimehe Aivar Sirelpuu.

Sirelpuu on alates 1996. aastast juhtinud jaemüügiettevõtet ASi Esmofon (uue ärinimega EMT Esindused AS). Eelnevalt on Sirelpuu juhtinud Eesti Kontserdi levimuusikaosakonda, töötanud Makarov Muusik Managemendis ning kuulunud mitmete suurkontsertide, nagu Michael Jackson, Rolling Stones, Tina Turner korraldusmeeskonda.

ASi Rocca al Mare Suurhall omanikeringi moodustavad OÜ Neckman Group 67%, Eesti riik 24,4% ja Tallinna linn 8,6% osalusega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing