Autovaraste huvi maasturite vastu üha kasvab

Tõnu Tramm 16. jaanuar 2004, 00:00

Aasta lõpus kasvas maasturite varguste arv hüppeliselt. Kui augustis ja septembris ei varastatud neid ühtegi, siis oktoobris ja novembris 3 ning detsembris juba 6 maasturit.

Lisaks hüppeliselt kasvanud maasturite varguste arvule läksid politseiameti andmetel aasta lõpukuudel kurikaelte saagiks üha kallimad maasturid. Näiteks läks novembris kaduma üks Lexus RX 300, detsembris 1 ülikallis Mercedes-Benz G-klass ja kaks BMW luksusmaasturit X5. Lisaks pisut levinumad maastikuautod nagu Toyota Land Cruiser, Mitsubishi Pajero, Toyota RAV4 ja Nissan Terrano.

Varastatuim maastur möödunud aastal oli Toyota Land Cruiser, mida läks kaduma ühtekokku 5, Nissan Patroleid ja RAV4 langes varaste saagiks 4. Ülejäänud maastureid varastati kas 1 või 2. Kokku oli mullune maasturite ?saak? varastele 24 autot.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing