Projektikirjutaja abimees

Merike Lees 16. jaanuar 2004, 00:00

Siseministeeriumi tellimusel valmis kogumik edukalt ellu viidud regionaalsetest arendusprojektidest, mis sisaldab ülevaadet kahekümnest Eestis ja viieteistkümnest Euroopa Liidu liikmesriigis tehtud projektist.

Kogumiku eesmärk on inspireerida ja julgustada lugejaid uute arenguideede väljatöötamisel ning projektideks vormistamisel, et oma kodukohas majandus- ja tööhõivekeskkonda ning sellega seotud infrastruktuuri arendada. Raamat on mõeldud võimalikele projektikirjutajatele maakondades, kes Eesti riikliku arengukava kohaliku arengu meetmest lähtuvalt projekte kavandavad.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing