19. jaanuar 2004 kell 15:35

Tallinna sisekontrolör uurib veel üht riigihankeseaduse rikkumist

Linnavalitsus otsustas tänasel kabinetiistugil anda linna sisekontrolörile ülesanne uurida riigihankeseaduse võimalikku eiramist 65. bussiliini avamisel.

Kabinetis jätkub järgmisel nädalal ka arutelu linna sisekontrolöri poolt tuvastatud riigihangete seaduse rikkumise üle Tallinna Spordi- ja Noorsoo Ametis Nõmme ujula ja Lasnamäe Spordihalli sisseseade hankimisel, teatas Raepress.

Linna sisekontrolöri teenistuse poolt läbi viidud Nõmme ujula ja Lasnamäe spordihalli jõusaalide inventari hankimise seaduslikkuse kontrollimisel tuvastati, et mõlema objekti osas on jõusaali sisseseade hankimisel eiratud riigihangete seaduse nõudeid.

'Suurte ehituste puhul juhtub ikka, et tööde lõpuleviimised ja viimistlused kasvavad kavandatust kallimaks ning tuleb sõlmida lisakokkuleppeid ja see on täiesti võimalik ja lubatav. Kuid antud juhul ei jätkatud sõlmitud lisakokkulepetega ehitust, vaid osteti asju, mis oleks nõudnud uut riigihanget,' selgitas linna sisekontrolör Viktor Vassiljev.

Spordi- ja noorsooamet ostis jõusaali sisseseadeid Nõmme ujulasse 321 237 krooni ja Lasnamäe Spordihalli 649 999 krooni eest.

Hetkel kuum