Liis Kängsepp • 30. jaanuar 2004 kell 8:53

Tele2 GPRS-teenus muutub tasuliseks

Veebruarist ei saa Tele2 kliendid enam GPRS-teenust tasuta kasutada, vaid peavad valima, kas mahu- või paketipõhise tasustamise vahel, teatas ettevõte.

Mahupõhistele teenusekasutajatele maksab üks MB (megabait) andmemahtu 25 krooni, mis on soodsaim hind Eestis. Mahupõhistele teenusekasutajatele on 0,5 MB igakuiselt tasuta.

Aktiivsetele kasutajatele mõeldud 15 MB andmemahtu sisaldava paketi GPRS 15 kuutasu on 75 krooni ning 75 MB sisaldava paketi GPRS 75 kuutasu 175 krooni. Juhul, kui tarbimine ületab paketis sisalduvat andmemahtu, maksab paketikasutajatele iga järgmine MB 7,50 krooni.

Tele2 klientidele on avatud GPRS-roaming Rootsi Comviqi võrgus, misvõimaldab Tele2 klientidel kasutada GPRS-teenuseid Comviqi võrgus javastupidi. Tele2 klientidele maksab GPRS-teenuse kasutamine Comviqi võrgus 99 krooni MB alates 1. jaanuarist.

Tele2 Eesti AS kuulub üleeuroopalisse Tele2 telekommunikatsiooniettevõtete kontserni, mis pakub teenuseid enam kui 20 miljonile inimesele 23 riigis. Tele2 kontsern osutab Eestis mobiiltelefoni-, telefoni-, interneti- ja kaabeltelevisiooniteenuseid enam kui 450 000 kliendile.

Hetkel kuum