Andres Koger lahkub FKSMist

ÄP 05. veebruar 2004, 00:00

Eelmisel aastal ehitusfirmaga FCM liitunud ASi Koger & Sumberg asutaja Andres Koger lahkub ASi FKSM juhatuse esimehe kohalt. FKSMi nõukogu tegi ettepaneku asuda juhatuse esimehe kohale firma senisele tegevdirektorile Kaido Fridolinile. Koger ja FKSMi nõukogu esimees Tiit Kuuli tegelesid rohkem firma strateegia küsimustega. Kümme aastat ehitusettevõtjana tegutsenud Koger lubas käivitada pärast paarikuulist puhkust uue ettevõtmise, mille valdkonda ta ei soovinud veel täpsustada. ?Kaks direktorit ühte majja ei mahu,? kommenteeris Kogeri lahkumisotsust ASi Merko Ehitus nõukogu esimees Toomas Annus.

Auditeerimata andmetel oli FKSMi 1998. aasta netokäive 800 miljonit krooni ja ettevõte jäi 1 miljoni krooniga kahjumisse. Kasumiaruandes on kajastatud provisjoneeritud ebatõenäolised laekumised, Kogeri & Sumbergi Grupi eelmiste perioodide kahjum, aktsiakahjum ja ühinemiskulud.

Hetkeseis: Pärast FKSMist lahkumist asutas Koger ehitusfirma Koger&Partnerid ning on saanud endale mitme suurobjekti ehitustellimused. Möödunud aasta lõpetas firma ligi 500 miljoni kroonise käibega ning teenis 10 miljonit krooni kasumit.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:10
    Otsi:

    Ava täpsem otsing