Jüri Aarma Veider pidu

ÄP 06. veebruar 2004, 00:00

Täna 19.00 ja 10. veebruaril kell 19.00 etendub Hobuveskis (Lai tn 47) Jüri Aarma Ooperikvarteti lavatükk ?Veider pidu?. See on ühe tunni ja kahekümne minuti sisse mahtuv ning Ülev Aaloe tsenseeritud ?ütlevate laulude? õhtu, kus pearõhk laulusõnadel, saatjaks klassikaline keelpillikvartett.

Esitamisele tulevad palad alates maailma vanimast meloodiast ja lõpetades XXI sajandi vähetuntud heliloojate loominguga ? sellepärast pidu veider ongi. Mis neid laule ühendab? Vastuse saate Hobuveskis.

Piletid müügil Linnateatri kassas ja tund enne algust kohapeal.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing