Ferraripunane sülearvuti

ÄP 12. veebruar 2004, 00:00

Rahul on nii tootja, kes sülearvutit nagu Ferrari sportautosid üle värvides marginaali suurendab kui ka ostja, kes oma erkpunase töövahendiga kindlasti igal pool silma torkab. Sisuks on arvutimaailma Ferraril Eestis vähemlevinud AMD, mille kiirus on punase arvuti nime vääriline. Mälu, kõvaketas ja sisseehitatud raadiovõrk on samad, nagu keskmistel sülearvutitel ikka. Kuid lisaks saab Ferrari 3003 juurde osta ka tuntud autotootja hobuselogoga erkpunase hiire.

Aceri sülearvuteid sissetoova hulgifirma ELKO Eesti juht Erik Tuimann kinnitab, et ka Eestis saab ostja oma Ferrari-arvuti vajadusel kätte. ?Tegemist on tootega, mis on mõeldud inimesele, kes tahab teistest midagi erinevat. Hoolimata heast hinna, konfiguratsiooni ja kvaliteedi suhtest pole me seda arvutit hetkel lattu võtta julgenud. Aga kui vaja, saab selle kätte kolme nädalaga,? ütleb Tuimann. 15tollise, 256 MB mäluga, WiFi ning Windows XPga Acer Ferrari 3003 maksab Eestis 33?35 000 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:11
    Otsi:

    Ava täpsem otsing