Oma töös kasutatavaid linke soovitab Orbital Vox Stuudiod juht Uku Toomet

Uku Toomet 17. veebruar 2004, 00:00

See veebileht koondab erinevaid audiovisuaalsele ja teletööstusele orienteeritud elektroonilisi publikatsioone. Informatsioon on küll vürtsitatud reklaamiga, kuid kohalikule graafikule, telemehele ja helistuudiole annab see allikas võimaluse end ülejäänud maailmas toimuvaga kursis hoida. Kui välismaised paberajakirjad jõuavad Eestisse märgatava hilinemisega, siis elektroonilised kuukirjad täienevad nädalakaupa ja on kergesti sirvitavad. Tellime sellelt lehelt nädalasi teemaülevaateid, kuigi üldjuhul peame uudiskirju tülikaks postkastitäiteks.

Soovitan seda raamatupoodi kõigile, kes puutuvad kokku meelelahutusäri juhtimise ja tehnilise poolega. Kirjastuse välja antavad raamatud on suunatud nii kitsa eriala spetsialistidele kui ka meediakorraldusele laiemalt. Autorite teemakäsitlused on adekvaatsed ja kaasaegsed ning vormistatud heas, loetavas keeles. Siit leiab väärt lugemist alates arvutiprogrammide tööjuhistest, lõpetades uue ajastu elektroonilise meedia korraldusega. q

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:37
Otsi:

Ava täpsem otsing