KredEx õpetab eksportööre riskima

19. veebruar 2004, 08:27

Täna korraldab KredEx eksportijatele koolitusseminari riskide juhtimisest välisturgudel, teatas KredEx.

Olümpia hotellis toimuval seminaril antakse ülevaade erinevatest eksporditehingutega kaasnevatest riskidest ning selgitatakse, kuidas neid riske ära tunda ja vähendada.

Seminaril esinevad ekspordiriskide juhtimise spetsialistid Eestist, Taanist ja Austriast. Seminari peaesinejaks on Taani ühe suurima tootva ja eksportiva ettevõtte MAN B W Diesel A/S finantsjuht Jorgen Larsen, kes jagab oma kogemusi krediidiriskide juhtimisest rahvusvahelistes müügitehingutes.

Krediidiinfo ASi tegevdirektor Veiko Meos selgitab ettevõtjatele, kuidas teostada välisostja tausta- ja krediidivõimelisuse uuringut. Sampo Panga esindajad Lauri Palmaru ja Rainar Paavo tutvustavad pääsemist ebasoodsa valuutakursi hävitavast mõjust ning dokumendimaksete kasutamist. Lisaks käsitletakse seminaril ekspordilepingute sõlmimist, tehingute kindlustamist ja võlgade sissenõudmist.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing