Fuijlt uus digikaamera algajatele

Rivo Sarapik 11. märts 2004, 00:00

Fujifilm ise asetab A120 algajatele mõeldud kaamerate hulka, kuid oskustearsenali täienedes peaks avastamisrõõmu jätkuma. Erinevalt suuremast jaost konkurentidest sisaldab A120 selle klassi kaamerates harva esinevaid omadusi.

Fookus on fikseeritud, see vastab 38mm (35mm tavalise filmikaamera puhul) objektiivile. Vedelkristallekraan on kaameral 1,5tolline. Aparaat kasutab xD-mälukaarti, filmilõigud salvestatakse 320×240 pikselises formaadis kiirusega 10 kaadrit sekundis.

Poelettidel on uus kaamera aprillist, hind pole veel teada.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing