Reipad fantaasialennud Von Krahlis

Madli-Liis Parts 12. märts 2004, 00:00

Löökriistamängija Lopezi iseloomustatakse kui rütmirändurit ja piiride ületajat. Ta kuulub Hispaania tuntumate impromuusika löökpillimängijate hulka, kelle virtuoossus ei piirdu instrumentide käsitlemisega. Pariisi konservatooriumi õppejõud valdab nii nüüdisd?ässilikku trummimängu kui ka rahvuslikku rütmikirevust alates flamenco?st kuni india, brasiilia ja aafrika rütmideni.

Kontrabassimängija Eric Brochard mängib vaid akustilist kontrabassi. Hoolimata sellest, et Brochard ei kasuta kunagi efektimasinaid, suudab ta oma instrumendist võluda väga rikkalikke helipilte. Jaak Sooäär on end Eesti muusikakaardile mänginud kui väga aktiivne avara rutiinivaba mõttelennuga kitarrist, kelle jaoks on samavõrra põnev nii folkd?äss kui ka klassikaline muusika ja kõik, mis sinna vahele jääb.

Kevadjazzi kontsert toimub teisipäeval, 16. märtsil kell 20 Von Krahli baaris. Pilet maksab 80 krooni.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:23
    Otsi:

    Ava täpsem otsing