Varaste huvi Nissanite vastu raugenud

Tõnu Tramm 12. märts 2004, 00:00

Kui veel möödunud aasta veebruaris varastati Eestis 21 Nissanit, siis selle aasta alguse seisuga näib autovaraste huvi Nissani vastu olevat raugenud. Kuni möödunud aasta keskpaigani varastati Eestis keskmiselt paarkümmend Nissanit kuus, tänavu aasta alguses varastati jaanuaris 6 Nissanit, veebruaris aga vaid 1.

Autovarguste üldarv Eestis on samuti langenud. Möödunud aastal samal ajal läks varaste saagiks 163 sõiduautot, tänavu veebruaris vaid 100. Langenud on nii Audide, Volkswagenite, BMWde kui ka Mercedeste varguste arv, seevastu on pisut kasvanud huvi Fordi, Lada, Toyota ja Honda vastu.

Jätkuvalt peavad tähelepanelikud olema Mercedes-Benzi 124. mudeliseeria autoga Eestisse saabuvad välismaalased. Just nende sõidukid on jätkuvalt autovaraste kõrgendatud tähelepanu all. Tänavu on Eestis oma autost ilma jäänud juba 16 välismaalast, neist 12 saabusid siia just 124. kereseeria Mercedesega. Viimane Soome registreerimismärgiga Mercedese vargus pandi toime sel kolmapäeval Tallinnas.

Ka autohaagistega tasub olla valvas, neid on tänavu vargad minema viidud 11, veebruaris tundus see eriti aktuaalne Tallinnas ja Lääne-Viru maakonnas. Kuuest veebruaris varastatud haagisest kolm viidi veebruaris ära Tallinast, kaks Rakvere ja üks Rapla kandist.

Veebruar oli töine ka Lõuna-Eestis tegutsenud traktorivarastele, kes suutsid ühe öö jooksul pihta panna 3 väiketraktorit T25. Neist kaks Võru ja üks Põlva maakonnast.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:16
    Otsi:

    Ava täpsem otsing