Hansapank alandas jälle intresse

ÄP 18. märts 2004, 00:00

Hansapanga riski- ja krediididirektor Aivar Rehe ütles, et intressitasemete vähendamise tingis jätkuv intresside langus Eesti rahaturul. ?Ettevõtete nõudlus lühiajalise kroonilaenu järele on madalamal intressitasemel ning sinnapoole me liikusimegi,? ütles ta. Rehe sõnul on Hansapank pärast aktsiaemissioone välispankadele tugevalt kapitaliseeritud ning likviidne, seega saab pank välja anda madalama intressiga laene. Hansapank langetas eile ka tähtajaliste kroonihoiuste intresse, aastase hoiuse intressiks on endise 10% asemel 7,5%.

Hetkeseis: Viie aasta tagused laenuintressid tunduvad kui õudusunenägu, hoiuseintressid jällegi - kui muinasjutt. Kuivõrd launuintressid on kukkunud rohkem, siis kokkuvõttes on kliendid siiski võitnud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing