EPL: Euroopa parim tööandja on Eestis

18. märts 2004, 08:04

Konsultatsioonifirma Hewitt Associatesi korraldatud üleeuroopalise uuringu ?Parimad tööandjad ? parimad tulemused? võitis TNT Express Worldwide Eesti AS.

Seega on Euroopa parim tööandja ja Euroopa kõige rahulolevamad töötajad Eestis, kirjutab Eesti Päevaleht.

Enne üleeuroopalise tunnustuse saamist noppis TNT ka Hewitt Associatesi Eesti poolse partneri Fontese korraldatud samanimelises uuringus Eesti parima tööandja tiitli.

?Arvan, et see on seotud ettevõtte kultuuriga, mis on suunatud töötajate arendamisele ja kaasamisele kõikidesse protsessidesse, kaasa arvatud juhtimine,? ütles TNT personali- ja kvaliteedijuht Katrin Alujev.

Kas TNT Eesti töötajad tõesti arvavad, et see on maailma parim firma, kus töötada? ?Arvan küll, seda on näha,? ütles Alujev. ?Kui uudis, et meid on Euroopas parimaks tööandjaks valitud, välja tuli, oli rahvas ikka tõeliselt rõõmus! Seepärast arvan ma, et inimesed usuvad oma tööandjasse. Muidugi saab alati ka paremini.?

TNT Express Worldwide AS on huvitav firma: nimelt tuntakse seal suurt huvi töötajate isikliku käekäigu vastu ning propageeritakse õigel ajal töölt koju minekut. ?Kolm või neli aastat tagasi oli täiesti tavaline, et meie kontor oli kell seitse-kaheksa õhtul rahvast täis. Nüüd, kolm aastat hiljem, läheb enamik kontoriinimestest ikka kella viiest koju,? ütles Alujev enne auväärse tiitli kättesaamist Päevalehele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing