EPL: Mart Tooming sadama juhiks

19. märts 2004, 08:07

Eesti Päevalehe andmetel võeti kolmapäeval vastu põhimõtteline otsus, et Tallinna Sadama uueks juhatuse esimeheks saab Mart Tooming.

Tooming ise keeldus igasugustest kommentaaridest sellel teemal. Ka majandusminister Meelis Atonen oli seletustega tagasihoidlik. ?Ei kommenteeri, mul puudub selle kohta informatsioon ja nõukogu ei ole kindlasti oma lõplikku otsust teinud,? ütles Atonen. ?Kui keegi on seda kusagil arutanud, siis see info ei ole mitte avalikkuse jaoks.?

Samas on Eesti Päevalehe andmetel paika pandud juba ka juhatuse liikmed, kellest üks on ka praegu juhatuse liikmena töötav Allan Kiil. Tema vastutusalaks jääb infrastruktuur ja sadamate juhtimine. Teine juhatuse liige hakkab tegelema finantsidega.

Asjaolu, et Mart Toominga persoon oli juba enne konkurssi teada kui üks Res Publika soosikuid uue juhatuse esimehe kohale, viitab konkursi tugevale poliitilisele taustale, hoolimata sadama nõukogu juhi Eero Tohveri kinnitusest, et konkurss on ainult äriline ning personaalne ega allu poliitilisele survele ning kokkuleplusele.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing