Kokkuhoid kohalikku moodi: vanad romud teistele kaela

Kristina Traks 14. aprill 2004, 00:00

Kingime kaks vana autot tasuta allasutustele ära ja ostame poole miljoni krooni eest asemele uue sõiduki. Säästame igal aastal veerand miljonit krooni, ajades asju elektrooniliselt - samas kulutame aastas miljon krooni uute seadmete ja tarkvara peale.

Ei, need on ei ole katked mõnest naljandist. Need on hoopis fragmendid Eesti ministeeriumite säästukavadest.

Mäletatavasti lubasid valitsus ja ministeeriumid sügisel, et säästlik majandamine saab edaspidi normiks. Kui ministeerium aga oma vanade autoromude kõrged ülalpidamiskulud allasutuste kaela veeretab, siis kus on kokkuhoid?

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:21
    Otsi:

    Ava täpsem otsing