Tekib Baltimaade suurim advokaadibüroo

Peeter Raidla 19. aprill 2004, 00:00

Äripäevale teadaolevalt on lepingu osapoolteks Eestist advokaadibüroo Lepik & Luhaäär, Lätist advokaadibüroo Klavins & Slaidins ning Leedust advokaadibüroo Lideika, Petrauskas, Valiunas & Partners. Kõik kuuluvad advokaatide arvult oma riigi suuremate büroode hulka.

Ehkki osapooled keeldusid enne allakirjutamist lepingust lähemalt rääkimast, on teada, et advokaadibüroode strateegiline partnerlus kätkeb endas ühtsete kvaliteedinormide, dokumendihalduse ja organisatsiooniliste nõuete kehtestamist kõigis kolmes büroos. Kliendile tähendab see seda, et kui teda huvitab enda esindamine kõigis kolmes Balti vabariigis, siis piisab talle õigusabi lepingu sõlmimisest ühega mainitud kolmest advokaadibüroost.

Aadvokaadibüroo Lepik & Luhaäär üks omanikke ja juhatuse liige vandeadvokaat Peeter Lepik jäi küsimustele vastates napisõnaliseks. ?Meie büroo on koostööd kolme Balti riigi vahel alati pidanud äärmiselt tähtsaks, kuid lähemaid kommentaare pole mul võimalik praegu anda,? sõnas Lepik.

Ühegi büroo omandivorm esialgu ei muutu, samas hakkavad kõik kolm tegutsema ühise kaubamärgi all.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing