93 õpilasfirmast valitakse välja parim

19. aprill 2004, 13:38

Neljapäeval selgub Tallinna Õismäe Vene Lütseumis üheksandat korda Eesti parim õpilasfirma.

Sel õppeaastal registreeriti Junior Achievementi Arengufondis 93 õpilasfirmat. Aruannete põhjal selgitati välja 14 parimat, kes kogunevad sel neljapäeval konkursi ?Eesti parim õpilasfirma? finaali.

Lisaks aruannetele hindab võistluse ?ürii finaalis õpilasfirmade stendiesitlust ja viib läbi küsitluse. Nende vestluste käigus põhjendavad ja selgitavad õpilased oma firma loomist ja tegevust, tutvustavad toodet, räägivad õpilasfirma tegutsemise tulemustest ja saadud kogemustest. Võistluse lõpetab õpilasfirmade lavaesinemine.

Eesti parim õpilasfirma esindab Eestit Junior Achievement - Young Enterprise Europe õpilasfirmade võistlusel Maltal tänavu juulis. Möödunud aastal saavutas Paide Ühisgümnaasiumi õpilasfirma Staff Euroopa võistlusel kolmanda koha.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing