1. maist kaob null numbri eest jäädavalt

ÄP 29. aprill 2004, 00:00

Ilma nullita saab helistada maakonna sees, teise maakonda ning mobiilile. Välismaale ning välismaalt Eestisse helistamisel ei muutu midagi. Igaks juhuks tasub enne 1. maid üle vaadata oma telefoni numbrimälu ning muuta seal kõik nulliga algavad numbrid. Samuti tuleks kontrollida valveseadmeid, mis kasutavad telefoninumbreid, ning arvutit, millel on määratud modemiga sissehelistamise seaded. SIM-kaardil olevaid nulliga algavaid numbreid saab muuta käsitsi või lasta need ära muuta mobiilifirmade esindustes. Mõnedes kohtades tehakse seda tasuta, mõnedes paarikümnekroonise teenustasu eest.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:24
    Otsi:

    Ava täpsem otsing