Sideameti juhiks saab Ando Rehemaa

13. mai 2004, 12:03

Sideameti peadirektorina asub juuni esimestel nädalatel tööle Ando Rehemaa, teatas majandus- ja kommunikatsiooniministeerium

Ando Rehemaa omab pikaajalist töökogemust rahvusvahelistes telekomi- ja ärikonsultatsiooni ettevõtetes. Alates 2000. aastast töötab Ando Rehemaa telekommunikatsioonifirmas MCI WorldCom Euroopa piirkonna klienditeeninduse tugijuhina. Varem on Rehemaa olnud ametis Saksamaal asuva firma Gemini Consulting konsultandina, nõustades peamiselt telekomi valdkonnas tegutsevaid operaatorfirmasid.

42 aastane Rehemaa on lõpetanud 1985. aastal Eesti Põllumajanduse Akadeemia, ta on täiendanud end Eesti Kõrgemas Kommertskoolis ning läbinud mitmeid juhtimisalaseid kursuseid Hollandis ja Ungaris.

Sideamet on majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi haldusalas tegutsev valitsusasutus, mis korraldab tehniliselt piiratud ressursside (raadiosagedused ja telefoninumbrid) kasutamist ning teostab järelevalvet telekommunikatsiooniturul tegutsevate ettevõtete üle.

Sideameti põhitegevused tulenevad telekommunikatsiooni-, kaabellevi-, ringhäälingu-, digitaalallkirja- ja postiseadusest.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing