Vene Keskpanga eksjuht teatas, et tal on plaan Jukose päästmiseks

18. mai 2004, 17:42

Endine Venemaa Keskpanga juht Viktor Gera?t?enko, kes pretendeerib kohale Jukose direktorite nõukogus, teatas et tal on plaan kompanii päästmiseks.

Praegune Riigiduuma liige teatas, et ei kavatse alustada aktiivset tegevust enne kui pole lõplikult lahendatud küsimus tema nimetamisest kompanii direktorite nõukokku. Aktsionäride aastakoosolek, kus see küsimus lahendatakse, toimub 24. juunil.

Gera?t?enko arvates tuleb üldkoosolekul lahendada rida probleeme: üks neist on läbirääkimiste protsess Sibneftiga kompaniide lahutamise või mittelahutamise küsimuses, teine maksupretensioonid. Gera?t?enko arvates ei puuduta maksupretensioonid otseselt Jukost, küll aga kompaniisid, millega tehti naftaäris koostööd.

Ta tunnistas, et aktsionärid, kes tegid talle ettepaneku asuda kompanii direktorite nõukokku, arvestasid tema lobitöö võimalusi. Ta meenutas, et Jukose juhtivad aktsionärid tegid talle ettepaneku asuda isegi direktorite nõukogu etteotsa, kusjuures jutt pole mitte nominaalsest, vaid töötavast direktorite nõukogu esimehest.

<#Rambler.ru=http://www.rambler.ru/db/news/msg.html?s=6 mid=4604287>

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing