Puhkus on mõttetu leiutis

Anne Oja 26. mai 2004, 00:00

Mida puhkusega peale hakata? Tervitan ettepanekut puhkust lühendada ja saada selle eest rohkem makstud.

Üksi kodus vedeleda ja lakke vaadata on igav. Rannas praadimisest pole ka mingit kasu. Reisida on küll tore, kuid puhkusejärgselt ähvardab uljalt reisinud palgatöötajat tõenäoliselt pankrot. Minu meelest tekitab rahapuudus tööst ja vähesest puhkusest suuremat stressi.

Suurema puhkusehüvitusega saab aga näiteks oma jõnglase põnevasse suvelaagrisse saata. On võimalik sõpradega väljas süüa-juua, veidi pidudel käia, plaaniväliselt moekaid riideid osta, võib-olla lugeda mõnd uut raamatut või vaadata huvitavat filmi. Lisaks võib raha kulutada kingituste ostmiseks, mis panevad lähedased naeratama.

Nii et ei mõttetule puhkusele, individualismile ja euroopalikule heaolule. Jah töö-kollektiivile, sõpradele ning perekonnale!

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:29
    Otsi:

    Ava täpsem otsing