Leedu tõrjub Skanska süüdistusi

Sirje Rank 27. mai 2004, 00:00

?Põhjus, miks Skanska Leedust ja Lätist lahkus, on ebaõnnestunud äri. Et Skanska juht Stuart Graham süüdistab mõlemas riigis väidetavalt esinevat korruptsiooni, on kõigest aktsionäridele toodud vabandus,? ütles ajalehele Dagens Industri firma Constructus tegevjuht Virgaudas Juocevicius, kelle firmale Skanska oma Leedu tütarettevõtte müüs. ?Skanska ebaõnnestus Leedus ja Lätis, kuid Eestis, kus Skanska võttis üle juba suure turuosaga kohaliku firma, läks paremini,? ütles Juocevicius.

Juoceviciuse sõnul ei ole korruptsioon Lätis ja Leedus kuigi suur ning et asju saab väga hästi ajada kõiki seadusi järgides.

Reedel ütles Stuart Graham New Yorgis, et Läti ja Leedu ehitusturu tingimused ei vastanud Skanska eetilistele standarditele, kirjutas Rootsi majandusleht Dagens Industri. Graham ütles, et ?need riigid ei suutnud käituda vastavalt meie eetikakoodeksile? ning et ?meil ei olnud aega, et hakata riike ümber tegema?.

Eestis Grahami sõnul taolisi probleeme ei ole. Samas ei toonud ta Läti ja Leedu probleemide kohta konkreetseid näiteid.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing