Nokia võidab turuosa tagasi

31. mai 2004, 14:44

Nokia mobiiltelefonide müük on Euroopas viimastel nädalatel, mil alandati hindu ja toodi turule uusi telefone, kasvanud.

Maailma suurim mobiiltelefonide tootja alandas aprillis hindu, et võita tagasi turuosa. Nokia oli varem kaotanud turgu, kui konkurendid müüsid odavamaid mobiiltelefone, samuti oli Nokia värvilise ekraaniga kaameratelefonide valik kesine.

Viimastel nädalatel on mobiiltelefonide edasimüüjad teatanud, et Nokia on tagasi võitnud turgu. Nokia on hinnaalandustega võitnud turgu nii kõrgema hinnaklassiga kui ka odavamate mobiiltelefonidega.

Nokia on traditsiooniliselt domineerinud Euroopa mobiiltelefonide turul, omades rohkem kui poole turust. Eelmise aasta neljandas kvartalis kukkus aga turuosa 45,4 protsendini ning mõned analüütikud kardavad, et langus jätkus ka selle aasta esimeses kvartalis.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing