Päevituse pealetung

18. juuni 2004, 00:00

TRIKOO: ehk siis kõige kurvem suvitaja sellest kambast. Kurb sellepärast, et Eestisse pole ta millegipärast jõudnud. Jutt ei käi tavalistest eest ja tagant kinnistest ujumistrikoodest, vaid bikiinide ja trikoo hübriidist, kus rinnahoidja ja püksid on omavahel ühendatud paeltega või lausa laiade riideribadega, moodustades lõbusalt keset keha kokkuvoolava terviku. Julged troopikamustrid, puhtad või ka pleegitatud värvid käivad siia juurde.

METALL: otsi läikivate mustritega bikiine ja ujukaid. Kõik, mille peale iga endast lugupidav harakas pead pööraks, on sel suvel väga soositud. Olgu see siis pronksikarva, hõbedane või metalliläikega valge kangamuster, kett või pealetrükk ? isiklik lemmik on kerge tekkima.

TRIIP: mida hulluksajavamalt silmade ees vibreerima hakkab, seda rohkem pilke enda peale tõmbab. Lemmikud on nii klassikaline must-valge triip kui ka punased, oran?id, kollased, rohelised ja koobaltsinised kombinatsioonid ? võid valida lihtsalt oma lemmikvärvi.

LILL: igas suuruses ja iga värvi õied, pungad ja muud taimemoodustised on aktuaalsed nii selge fototrüki kui ka vaevutajutavate teisenditena. Võid valida üksiku lillekese või terve d?ungli ja suvi ongi kogu aeg kaasas.

SURFAR: Eesti noorte meeste vaieldamatud lemmikud surfaripüksid on tagasi, kuid mitte ainult mustad, bee?id või sinised.

PLAYBOY-TÜDRUKUD: panid ehk tähele, et eelmised teemad kippusid kuidagi pisut hillitsetud ja romantilised olema? Seda ei ole aga suvehooaja paharet: vastukaaluks teistele pehmetele suundadele tugevalt seksikas ja väljapeetult must-valge stiil. Siia mahuvad korsetisarnased rõivatükid, napid imepisikesed bikiinid ja madala puusajoonega lühikesed püksid.

SPORT: võta lõige 80ndate spordipükstelt ja sinna juurde op-muster või ka puhast värvi säravatest suvetoonidest mustani ? valmis ongi üks lahe suvine rannarõivas. Tulemus võib olla justkui meessportlane Moskva olümpiamängudelt või siis Miami ranna vetelpäästja välimus. Lubatud on ? kuigi raske südamega ? ka klassikaline ujumiskoondise vorm.

50NDATE DAAMID: neid armsaid kahvatuid lilli, puuvillast riiet, krookeid ja vanaroosat! Ja mis kõige lahedam: rannas saab kanda ka seelikut ja rannakleidikesi. Kui vaja, leiad päevitusriietele lisandiks sobiva pluusi ja rannakoti. Siit leiad mõnusad liibuvad anti-bikini bokserpüksid ja ka väikese vöö.

Üks võimalus endale riideid valida on tegevuse järgi, mida rannas harrastada tahetakse.

PÄEVITAMINE: eesmärgiks saada võimalikult palju päikest. Nagu loogika ütleb, tuleks kehapind võimalikult paljaks jätta. Pisikesed läikbikiinid naistele või väikesed triibulised ujukad meestele on sobiv valik. Parim valik on tan-thru-kangas, mis jätab päevitusjooned minevikku.

FLIRTIMINE: eesmärgiks sobitada võimalikult palju tutvusi. Naistele võiks soovitada buduaariteemat või Playboy-tüdruku riideid, meestele lõbusaid lillelisi surfaripükse. Mõlemapoolne tähelepanu on garanteeritud.

SPORTIMINE: soov harrastada võrkpalli, rannajalgpalli või muud sellist. Eelkõige on tähtis mugavus liigutamistegevuse juures, värvid ja mustrid vali ise. Meestele sobivad loomulikult ?Moskva olümpiamängude? püksid.

MÕNULEMINE: eesmärgiks pole niivõrd päikese võtmine, kuivõrd aja surnukslöömine. Osa riideid võib selga jätta. Naised võivad selga jätta õhukese poolläbipaistva suvekleidikese või pisikese pluusi, mehed valigu endale õlgadele vahva rätik või värvikas särk.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:43
    Otsi:

    Ava täpsem otsing