Gross sai Sillamäel endale konkurendiks leedulaste VP Marketi

ÄP 22. juuni 2004, 00:00

Virumaa ettevõtja Oleg Gross ei pea T-Marketit oma poele ohtlikuks konkurentsiks, kirjutas Põhjarannik. ?Kindlasti oli Säästumarket, kes seal enne pinda rentis, meile palju tugevam konkurent,? ütles Gross.

Gross ütles, et sissetoodava kauba osakaal Eesti toiduaineturul väheneb. ?Väljaspool Eesti toodetavat kaupa, mille järele on nõudlust, toome ka meie sisse,? lisas ta.

Gross ütles, et on valmis alustama Sillamäel hinnasõda. ?Üks on kindel ? sillamäelased konkurentsi tihenemisest ainult võidavad,? tunnistas Gross. Ta ütles, et tema poel aitab hinna madalal hoida oma tootmispool. ?Olin noorena spordimees ja mulle võiduajamised meeldivad. Oleme lahinguks valmis.?

T-Marketeid haldava OÜ VP Market tegevjuht Juta Juzulenaite ütles, et kauplusekett hakkab Eestis tegema tihedat koostööd kohalike tootjatega, kelle toodang moodustab suurema osa kaupluseketi väljapanekust.

Balti riikide suurimal kaubandusketil VP Market on praegu peale Sillamäe kauplused Pärnus, Tartus ja Maardus. Käesoleval aastal avatakse veel 15 kauplust, järgmise kolme aasta jooksul kuni 40 kauplust.

VP Marketil on 186 kaubanduskeskust Leedus ja 81 Lätis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 14:33
    Otsi:

    Ava täpsem otsing