27. juuli 2004 kell 6:47

PM: «Hermese kannul» näitetrupp nõuab oma saamata jäänud tasu

Ootamatult peatatud muusikali «Hermese kannul» paarkümmend näitlejat kohtusid eile etenduse lavastaja ja rahastajatega ning nõudsid lubatud töötasu.

Muusikali etendamise katkestanud produtsendi Kristian Heina kohuseid täitma asunud Eva-Maria Eensalu kinnitas, et etendust rahastanud OÜ Tequila AD on näitlejatele kokku võlgu mõnisada tuhat krooni, kirjutas Postimees.

«Meie eesmärk on lubatud töötasu kätte saada ja kuna selleks tuleb teha omapoolseid jõupingutusi, oleme valmis tükki uuesti mängima,» ütles näitlejate eestvedaja Marika Korolev.

Motomuusikali läbikukkumise põhjusena näeb Korolev strateegilisi vigu kuupäevade valikul. Näitleja sõnul oli viga tulla etendusega välja pärast laulupidu ja Õllesummerit ning esietenduse planeerimine esmaspäevale, mil teatrites on reeglina puhkepäev.

Hetkel kuum