30. juuli 2004 kell 7:31

PM: Aivar Sõerd loodab miljoni teenida ka tänavu

Kunagine maksuameti juht Aivar Sõerd pidas võimalikuks, et on maksumiljonäride hulgas ka selle aasta tulemuste põhjal, kirjutab Postimees.

Üks üheksast eelmise aasta maksumiljonärist, kes oma nime ja tulu avalikustada lubasid, oli trükikoja Vaba Maa juhatuse esimees Aivar Sõerd, kelle toonane rahandusminister Tõnis Palts mullu ebaseaduslikult maksuameti peadirektori ametist vallandas.

Sõerd ütles, et on oma tuludeklaratsiooni avalikustanud ka varem.

Küsimusele, kas ta meenutas tulusummat avalikustades tänuga ka Tõnis Paltsi, kes aitas ebaseadusliku vallandamise eest saadud hüvitistega maksumiljonäriks saada, vastas Sõerd, et tema hinnangul rikkus Palts teda vallandades teadlikult seadust, millele kohus ka vastavalt reageeris.

Sõerd ütles, et on täiesti võimalik, et ta on maksumiljonäride hulgas ka järgmine kord.

Hetkel kuum