Pankrotistunud Adavere Lihatööstusest välja kasvanud OÜ Adavere Liha on kolme aastaga tootmistingimuste parendusse investeerinud 6,5 miljonit krooni.
Renoveerimistöid tehakse eelkõige hügieeninõuete täitmiseks, kirjutab Vooremaa. Pärast renoveerimist käivitati taas tapamaja.
Tööde käigus ehitatakse tootmishoonetesse uued seinad ja paigaldatakse põrandad, mis on tugevast materjalist ja pestavad.
Pärast AS Adavere Lihatööstus pankrotistumist jätkus samas paigas liha töötlemine. Endise firma varad sotis Tallinna ettevõte AS Edam. Adaveres lihatöötlemiseks asutati OÜ Adavere Liha. Ettevõttes töötab 53 inimest, igapäevast tööd koordineerib tootmisjuht Jaana Randma. Ettevõte valmistab viinereid, sardelle, roavalmistamise vorste, poolsuitsu- ja praevorste, keedu- ja suitsusinke.
Artikkel jätkub pärast reklaami