Palladium Cup tõotab sportlikku pinget viimase hetkeni

Christel Karits 17. september 2004, 00:00

Veskimetsas astuvad võistlustulle nii Eesti, Läti, Leedu kui ka Soome ratsutajad. Viimasel etapil jõuavad pinged haripunkti ning trumbid pannakse mängu. Kohal on kogu Eesti paremik ja rida edukamaid välissportlasi.

Võisteldakse traditsiooniliselt mitmes erinevas klassis, alates harrastajatele mõeldud 105 cm kõrgusest parkuurist, lõpetades 140 cm põhisõiduga.

?Avatud klassis pretendeerivad esikohale eelkõige Rein Pill, Urmas Raag ja Ivo Ots ning seniste sündmuste põhjal võib ennustada pinge säilimist viimaste hetkedeni. Lõpptulemus otsustatakse kindlasti alles finaalis,? avab üks korraldajatest Luulea Lääne. ?Noorte sõidus tuleks eestlastel pöidlad pihku haarata, sest esikohta algusest peale enda käes hoidnud Priit Järvloole on kiiresti ohtlikku lähedusse jõudnud paljulubav Läti sportlane Janis Kalita.?

Esimesel päeval toimub ka niinimetatud Ride & Ride?i võistlus. Seekordsel etapil proovivad sportlastest moodustatud võistluspaarid aja peale kihutada nii ponidel kui ka jalgratastel, esineb tantsutrupp Blue Hats. Toimuvad meeleolukad ponikadrillid ja lisaks on oodata tillukeste ponide omavahelist jõukatsumist suurtel kiirustel.

Eesti ja Läti sportlased katsuvad sedapuhku rammu humoorikas teatevõistluses.

Laste aega sisustab Kalevi Lastemaailm, kus toimuvad mängud ja võistlused, saab kommi süüa ja batuudil hüpata, joonistada, laulda ja Mesikäpaga juttu ajada. Huvitatud võistlusekülastajad viiakse tallidesse ringkäigule ning saab ka poni seljas ratsutamist proovida.

Esimese päeva lõpetab õlletelgis ansambel Väikeste Lõõtspillide Ühing ning südaööd kroonib võimas ilutulestik. Üritus on tasuta.

Parimal tasemel ratsutamist ja kogu pere meelelahutust ühendava Palladium Cupi viimane etapp toimub 8.?10. oktoobrini Tallinn International Horse Show? raames Saku Suurhallis.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 09:27
    Otsi:

    Ava täpsem otsing