BICO Elukindlustus pakub haiguskindlustust

ÄP 28. september 2004, 00:00

BICO Elukindlustus alustas uue kindlustusliigina haiguskindlustuse pakkumist, kirjutasime viis aastat tagasi. Kindlustusosakonna juhataja Kaido Kepp ütles, et tegemist on esimese sammuga ravikindlustuse alal Eestis. Haiguskindlustuse eesmärk on korvata inimestele nende haiglas viibimise tõttu saamata jäänud sissetulek. Haigekassa tasub haiglaravi puhul 60% töötaja pal-gast. Haiguskindlustust pakub BICO Elu-kindlustus lisakindlustusena. Haiguskindlustuse saab võtta pensioni-, kogumis-, haridus- või riskikindlustuse lisana. Väikseimaks haigla päevarahaks saab kindlustusvõtja valida 50, suurimaks 250 krooni.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing