Gea Velthut-Sokka • 30. september 2004 kell 13:43

Keit Pentus: koostöölepe on põhjustatud peatsetest valimistest

Reformierakonna Tallinna piirkonna juhi Keit Pentuse sõnul on täna Rahvaliiduga sõlmitud kokkulepe ettevalmistus valimisteks.

'Ütlen otse - valimisteni on jäänud üks aasta ja me tahame, et meie 2002. aasta kohalike omavalitsuste valimistel antud lubadused saaksid täidetud,' ütles Pentus. 'Ja parim võimalus selleks on läbi eelarve. Samas on see ka viimane võimalus - viimane eelarve ju.'

Pentuse sõnul on tegemist kahepoolse leppega ja esialgu see nii ka jääb.

Reformierakonna Tallinna piirkond sõlmis täna Rahvaliidu Tallinna piirkonnaga koostööleppe. Koostööd tehakse 2005. aasta Tallinna linnaeelarve menetlemisel, toetades mõlema erakonna põhimõtete ja seisukohtadega ühtivaid ettepanekuid.

Hetkel kuum