Domina World Travel: eestlased pole Egiptuses ohus

08. oktoober 2004, 11:07

Eile õhtul Egiptuse piirilinnas Tabas plahvatanud pomm ei mõjuta eestlastest puhkajate turvalisust Egiptuses, teatas Domina World Travel.

'Enamasti, nii kurb kui see ka pole, teavad terroristid üsna täpselt, kes või mis on nende rünnakute sihtmärk,' kinnitab Domina marketingijuht Karin Piir. 'Hetkel oli rünnaku objektiks Iisraeli kodanikud, kes tulid piirilinna usupüha veetma. Eesti kontekstis võrdlust tuues võib öelda, et juhuslik pauk Narvas mõjutab vähe turistide heaolu Pärnu kuurortis.' Terroristide rünnakud kogu maailmas on enamasti suunatud Iisraeli kodanike või ameeriklaste - sõdivate riikide kodanike - vastu, eesti turistid ei ela üheski Domina Egiptuse sihtkohas samas hotellis nimetatud maade turistirühmadega.

Täna varahommikul oli Domina World Travel otseühenduses kõigi oma Egiptuses resideeruvate reisijuhtidega ning ükski neist ei tunnistanud olukorda Egiptuses hetkel turistide jaoks ebaturvaliseks. Nuweiba lähedal Tarabinis toimunud plahvatuse kohta puuduvad Domina töötajatel vähimadki andmeid, infot ei õnnestunud saada isegi kohalike jõustruktuuride esindajatelt. Kindel on see, et ükski turist Tarabini plahvatuses kannatada ei saanud, hetkel pole kinnitatud sedagi, et sealses plahvatuses üldse inimohvreid või purustusi oleks olnud.

Seega väljub homsele planeeritud Domina World Traveli lend Egiptusesse plaanipäraselt. Domina töötajad on taas seadnud sisse olukorra monitoorimise süsteemi, mille käigus iga paari tunni tagant edastatakse Egiptusest otse värskemaid uudiseid - juhul muidugi kui neid on.

Hetkel teatas Domina Egiptuses viibiv reisijuht Mare Laeks, et olukord kõikides hotellides on rahulik, uudis plahvatusest pole isegi kohalike uudiskanalite eetris esiuudis, turistide tuju on hea ja olukord rahulik. Kui peaks ilmnema mingeid täiendavaid, turistide jaoks olulisi asjaolusid, võtab Domina kindlasti tarvitusele vastavad meetmed turistide kaitseks.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing