ÄP fototoimetus • 17. oktoober 2004 kell 22:00

Tüüpilised kinnisvaratehingud septembris ja oktoobris

müügihind: 147 000 krüldpind 62 m², kinnistu suurus 2,2 ha, ehitusaasta 1926, palkmaja, 3 tuba, köök, sahverturuväärtust tõstvad tegurid: hea seisukord, hooldatud õuturuväärtust langetavad tegurid: Viljandist kaugel, välikäimlatehing toimus septembrismüügiperiood: 5 kuudvahendas Mirje Kallaste, Vestman Kinnisvara Viljandi esindus

müügihind: 430 000 krüldpind 111 m², kinnistu suurus 980 m², puitmaja tellisvooderdisega, 2 korrust, 5 tubaturuväärtust tõstvad tegurid: keskmises korras elamu, rahulik piirkondturuväärtust langetavad tegurid: raudtee lähedus, tööstushooned lähedaltehing toimus oktoobrismüügiperiood: 1 kuuvahendas Tõnis Volt, Vestman Kinnisvara Viljandi esindus

müügihind: 380 000 krasukoht: Tamme 21, Haapsaluvalmimise aeg: 1989üldandmed: üldpind 69,2 m², 5/3, kolm rõdu, eraldi toad, suur köök 8,4 m², suhteliselt heas seisukorras, elamus korteriühistuturuväärtust tõstvad tegurid: suhteliselt uus elamu, hea planeering, maja keskmine korrus, keskküte radiaatorid uued, elamut haldab ühistu, trepikoda lukustehing toimus septembrisvahendas Arco Vara Läänemaa esindus/ Enn Heinorgmüügiperiood: ca 3 kuud

müügihind: 250 000 krPustuski tee 5, Seljametsa küla, Paikuse vald, Pärnu maakondehitatud aastal 1984kolmetoaline keskküttega korter, toad eraldi, pakettaknad, laudpõrandad, korter planeeringuga läbi maja, asub maja keskel, heas seisukorrasturuväärtust tõstvad tegurid: looduslikult kaunis asukoht, korteri hea seisukord, hästi toimiv korteriühistuturuväärtust langetavad tegurid: Pärnu linnast 7 km kaugusel, halb ühistranspordiühendus;tehing toimus septembrisvahendas Maia Daljajev, Arco Vara Pärnu büroomüügiperiood: 3,5 kuud

müügihind: 340 000 krasukoht: Õismäe tee 116?70valmimise aeg: 1976üldandmed: ühetoaline; 9/9; 32,9 m², keskmises korrasturuväärtust tõstvad tegurid: turvauks, korteriomand, korteriühistu, aknad hoovi pooleturuväärtust langetavad tegurid: paneelmaja, viimane korrus, vajab lisainvesteeringut, kui soovitakse kaasaegset remonditasettehing toimus septembrisvahendas: Ivar Hansen, Rime Kinnisvara Vahendusmüügiperiood: 2 nädalat

müügihind: 207 000 krüldandmed: 2/3, 54,3 m², keskküte, turvauks, pakettaknad, kelderturuväärtust tõstvad tegurid: hea seisukord, aiamaa võimalusturuväärtust langetavad tegurid : kaugus kesklinnasttehing toimus septembrismüügiperiood: 1 kuuVahendas: Priit Kallas, Vestman Kinnisvara Paide esindus

müügihind: 85 000 kroonikrunt 0,5 ha, maja 54,5 m², ahjuküte, kuur, laut, tööstusvool, 2 tuba, ühekordne maja, keskmises seisukorrasturuväärtust tõstvad tegurid: looduslikult ilusas kohas, krundil on liivapõhjaga tiikturuväärtust langetavad tegurid: vallasvaratehing toimus septembrismüügiperiood: 1 kuuvahendas: Malle Everaus, Vestman Kinnisvara Tartu esindus

müügihind: 395 000 krLaeva 2, Pärnu linnehitatud 1980ndatelkolmetoaline elektriküttega, toad eraldi, I korrus, üldpind 57,9 m², heas seisukorras, WC ja vannituba eraldituruväärtust tõstvad tegurid: turvaline ja rahulik piirkond, maja korralikult renoveeritud, hästi toimiv korteriühistu, korteri hea seisukordturuväärtust langetavad tegurid: asukoht kesklinnast veidi kaugel, elektrikütetehing toimus septembrisvahendas Maia Daljajev, Arco Vara Pärnu büroomüügiperiood: 3,5 kuud

müügihind: 65 000 krüldpind 38,4 m², IV korrusturuväärtust langetavad tegurid: väga halb seisukordturuväärtust tõstvad tegurid: väga hea asukoht kesklinnasmüügiperiood: 2 nädalat ,tehing toimus sepembrisvahendas: Enno Mägar, Vestman Kinnisvara Jõhvi esindus

müügihind: 335 000 krRiia mnt 86, Pärnuehitatud 1965?66kahetoaline keskküttega, üks tuba läbikäidav, I korrus, üldpind 39,2 m², vannituba ja WC koos, köök 6 m², keskmises seisukorrasturuväärtust tõstvad tegurid: elurajoon kesklinna lähedal, maja ei ole vahetult tiheda liiklusega tänava ääres, hästi toimiv ühistuturuväärtust langetavad tegurid: suhteliselt vana maja, korter asub I korrusel, aknad ühele pooletehing toimus juunisvahendas Maia Daljajev, Arco Vara Pärnu büroomüügiperiood: 2,5 kuud

Autor: ÄP

Hetkel kuum