• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Leedu valimistel olid edukad parempoolsed

  Pühapäeval peetud Leedu parlamendivalimiste teises voorus saatis edu parempoolseid parteisid, kirjutas PM Online viitega agentuurile AFP

  Esialgsete valimistulemuste kohaselt tõrjusid parempoolsed parteid tahaplaanile esimeses voorus võitnud populistliku Tööerakonna.
  Konservatiivide erakond ja Liberaaltsentristlik Liit saavad 141-kohalises Seimis kokku 43 kohta, Vene päritolu miljonäri Viktor Uspaskichi Tööerakond saavutas uues koosseisus 39 kohta, kuid valitsusse nad tõenäoliselt ei pääse.Seni võimul olevate sotsiaaldemokraatide ja -liberaalide koalitsioon saab uues Seimis 31 kohta.Rolandas Paksase valimisliit Korra ja Õigluse Eest saab 11 ja Kazimira Prunskiene juhitav Talurahva Partei ja Uue Demokraatia Partei Liit kümme kohta.
  Lahkuv peaminister Algirdas Brazauskas välistas koalitsioonivõimaluse Tööerakonnaga ning ütles, et juba on alustatud läbirääkimisi, et moodustada parempoolsetest parteidest ja eelmises koosseisus enamuses olnud parteidega nn «vikerkaarekoalitsioon».
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Hirm kalli jõuluprae ees on pigem vaataja silmades
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Hindade tõus on praeguses keskkonnas paratamatus, majandus kasvab ja kasvavad ka sissetulekud, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Venelaste sotsiaalmeediaplatvorm läks riigi kontrolli alla
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Venemaa suurim sotsiaalmeediavõrgustik VKontakte liikus sealse riikliku kontrolli alla, kui pärast mitut tehingut liikus suurosalus riigifirma Gazpromiga seotud ettevõtete kätte, vahendab Financial Times.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.