• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Tallinna Piimatööstus oli esimene

  Vastukaja 1. novembri ÄP Online?i uudisele ?Põlva Piim toob turule uued jogurtid?.
  Soovin kommenteerida ÄP Online?i uudist ?Põlva Piim toob turule uued jogurtid?. Loomulikult on hea meel tõdeda, et Eesti tarbijal on jällegi rohkem valikuvõimalusi kodumaiste piimatoodete osas, kuid korrektsuse huvides tahaksin siiski tuua uudisesse sisse paranduse.
  Väide ?funktsionaalsete jogurtite näol on tegemist uudse tootesarjaga, mida varem Eestis müüdud pole? pole päris korrektne, sest mõistet ?funktsionaalne toit? kasutas juba mais 2003 Tallinna Piimatööstuse AS, lansseerides oma funktsionaalsete piimatoodete sarja Hellus.
  Helluse toodete reklaamimisel on tarbijale selgitanud funktsionaalse toidu mõistet ka Tartu Ülikooli professorid Marika Mikelsaar ja Mihkel Zilmer. Alates 2004. a lisab Tallinna Piimatööstuse AS oma toodetele, mis vastavad funktsionaalse toote nõuetele, ka informeeriva märgi.
  Autor: Anne Tääkre
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Roheline või punane – potjomkinlus peab lõppema
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Äbarik ja kiirustades tehtud punaste jalgrattaradade projekt pealinnas näitab ainuvõimule omaste võtete jätkumist uutes värvides, kirjutab Äripäev juhtkirjas.
Naftahinnad tõusid mitme kuu tippu
Naftahinnad on täna tõusnud enam kui 3 protsenti, sest USA naftavarud langesid oodatust kiiremini ning investorid ootavad nõudluse kasvu, vahendab Reuters.
Naftahinnad on täna tõusnud enam kui 3 protsenti, sest USA naftavarud langesid oodatust kiiremini ning investorid ootavad nõudluse kasvu, vahendab Reuters.
"Ida-Virumaa on ettevõtete paradiis"
Ida-Virumaa on ettevõtete jaoks paradiis, kus tegelikult on suur potentsiaal ja kuhu investorid tahavad tulla, ütles Tehnopol Startup Inkubaatori Narva programmijuht Olga Kurdovskaja saates “Delovõje Ljudi”.
Ida-Virumaa on ettevõtete jaoks paradiis, kus tegelikult on suur potentsiaal ja kuhu investorid tahavad tulla, ütles Tehnopol Startup Inkubaatori Narva programmijuht Olga Kurdovskaja saates “Delovõje Ljudi”.
Chemi-Pharm: kuidas toime tulla, kui nõudluse kasv on üle öö kolmekordne
Keemiatööstuse Chemi-Pharm tarneahelajuht Joonas Lahe rääkis Pärnu Tarneahelakonverentsil, et eelmisel aastal õnnestus neil ettevõtte käive enam kui kolmekordistada.
Keemiatööstuse Chemi-Pharm tarneahelajuht Joonas Lahe rääkis Pärnu Tarneahelakonverentsil, et eelmisel aastal õnnestus neil ettevõtte käive enam kui kolmekordistada.