Tallinna Piimatööstus oli esimene

Anne Tääkre 04. november 2004, 00:00

Vastukaja 1. novembri ÄP Online?i uudisele ?Põlva Piim toob turule uued jogurtid?.

Soovin kommenteerida ÄP Online?i uudist ?Põlva Piim toob turule uued jogurtid?. Loomulikult on hea meel tõdeda, et Eesti tarbijal on jällegi rohkem valikuvõimalusi kodumaiste piimatoodete osas, kuid korrektsuse huvides tahaksin siiski tuua uudisesse sisse paranduse.

Väide ?funktsionaalsete jogurtite näol on tegemist uudse tootesarjaga, mida varem Eestis müüdud pole? pole päris korrektne, sest mõistet ?funktsionaalne toit? kasutas juba mais 2003 Tallinna Piimatööstuse AS, lansseerides oma funktsionaalsete piimatoodete sarja Hellus.

Helluse toodete reklaamimisel on tarbijale selgitanud funktsionaalse toidu mõistet ka Tartu Ülikooli professorid Marika Mikelsaar ja Mihkel Zilmer. Alates 2004. a lisab Tallinna Piimatööstuse AS oma toodetele, mis vastavad funktsionaalse toote nõuetele, ka informeeriva märgi.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing