Maksuamet pole Äripäevaga nõus

ÄP 10. november 2004, 00:00

Kuigi eilne Äripäev väidab juhtkirjas, et seadusemuudatuste eesmärgiks on salastada kogu ameti dokumendiregister ning seega maksuhalduri töö, siis tegelikult täpsustab muudatus juba eksisteeriva olukorra, kus 90 protsenti dokumendiregistrist on tegelikult avalik ja kinni on kaetud vaid maksu- ja vaidemenetlustega seotud registrite puhul maksukohustuslast tuvastada võimaldavad väljad, teatas maksuamet. Väited kogu dokumendiregistri sulgemisest või juba suletud olemisest on avalikkust eksitavad.

Äripäeva kirjutises toodud väide maksusaladuse avaldamise maksuametnike meelevalda mineku suhtes on arusaamatu, kuna maksusaladuse avaldamise õigus oli, on ja jääb vaid maksumaksjaile endile, teatas maksuamet.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing