Eesti firmade tippjuhid teenivad Euroopa kolleegidest kümneid kordi vähem

Kristina Traks 26. november 2004, 00:00

Euroopa tippjuhtide kümnetesse miljonitesse kroonidesse ulatuv palk koosneb Ernst & Young Balticu vastutava partneri Hanno Lindpere sõnul suuremas osas lisatasudest. Näiteks Saksamaal moodustavad lisatasud juhi põhipalgast 90?150 protsenti ja ?veitsis 70 protsenti. Kõige tüüpilisemalt mõõdetakse tippjuhi töö tulemust ettevõtte kasumi suuruse ja kasumi kasvu suurusega.

Lindpere sõnul annavad Euroopa tippjuhtide palgast olulise osa ka pika perioodi lisatasud: aktsiaoptsioonid, tegevustulemuste sidumine aktsiatega pensionifondi. ?Eestis on kõik sellised lisatasud vähe levinud ja seda sellepärast, et need on maksustatud erisoodustusena,? ütles Lindpere. ?Seevastu aastapõhine tulemustasu majanduseesmärkide täitmise põhjal on küllaltki levinud.?

Eestis võib tasu ulatuda üle miljoni krooni aastas

Lindpere sõnul teenib rahvusvahelise ettevõtte Eesti või Balti haru juht koos lisatasudega üle miljoni krooni aastas.

Fontese palgauuringu järgi teenib ettevõtte tippjuht Eestis tänavu keskmiselt 240 000 ? 840 000 krooni. Palga suurus sõltub ettevõtte suurusest, asukohast, aga ka kapitali päritolust.

Kui Eestis on tippjuhtide palgad viimasel ajal stabiilselt 6?8 protsenti aastas kasvanud, siis mõnes Euroopa riigis on palgad hoopis langenud, näiteks Itaalias langes tippjuhtide palk eelmisel aastal 10 ja Prantsusmaal 13 protsenti.

Tänavu kevadel Tallinna Sadama juhatuse esimehe kohalt lahkunud Riho Rassmann ütles, et tema mõistes arvestatava aastase kompensatsioonipaketi suurus algab poolest miljonist kroonist. ?Ega tippjuhi seisukohalt sadamaga (Tallinna Sadam ? toim.) võrreldavaid ettevõtteid Eestis rohkem polegi,? ütles Rassmann. Praegu töötab Rassmann koolitusfirma Audentes Ariko tegevdirektorina.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing