• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Meie mees

  Peale kahe ja poole aastast pausi peale ?Eminem Show?d? lõpuks täispikk plaat. Tänu üliedukale filmile ja produtsenditööle 50 Centi ja D12ga pole Em ise vahepealsel ajal meediaradaritelt kadunud olnud. Kuidas nii ulatusliku äritegevuse kõrval korralik oma album valmis teha? Ei oska vastata, kuid ?Encore? on aasta üks tugevamatest plaatidest. Esimene singel ?Just Lose It? on küll tänavusi häirivamaid.
  O-Zone?i ?Dragostea Din Tei? kõrval, aga koledus Eminemile sobib. Inetust on siin kuhjaga. Alates Dr Dre hullumeelsest produktsioonist, mis näitab, et doktor ise pole just kõige legaalsemate rohtude mõju all.
  Absurdsuse tipptase on ?Like Toy Soldiers?, mis sämplib Martika (!) kunagist hitti ja mille rütmiosa peate ise kuulma, et uskuda. Tekstiosa on sarkasmi viimane sõna ja vabastiilis solvamine ei õnnestu kellegil paremini ega kiiremini. Võtta saavad president Bush, eksnaine ja paljud teised tänapäeva avaliku elu tegelased. Iga F-sõna on põhjendatud ja mitte kõik ei ole tõsiselt mõeldud.
  Tütrele pühendatud ?Mockingbird? on väga südamlik, v.a loo finaal, mis ? nagu albumi lõpp ? on kõike muud kui õnnelik. Tume ja haarav meistritöö meestelt, kes ei püüa kellelegi meeldida.
  Kas on ?Encore? on parem või halvem kui eelmised tööd, näitab aeg. Eminem on juba ammu rohkem kui hip-hop, praeguse seisuga planeedi kõige olulisem hääl popmuusikas. Järgmisel nädalal kirjutan U2 uuest plaadist ja ehk selgub, kas Bono tõuseb oma sõnumiga rohkem esile.
  Vaata lisaks: www.eminem.com
  Autor: Lennart Beat
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Sendipidude nõutuim artist Rahakratt hullutab masse
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
Eesti üks armastatumaid rahablogijaid Rahakratt avaldas nipid, kuidas palka juurde norida, pangaonudelt laenuintressi alla tingida ja rotina vetsu minnes sealt miljonärina väljuda.
USA sätib plaani, et takistada Venemaa sissetungi Ukrainasse
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Ameerika Ühendriikide president Joe Biden valmistab ette samme, et Vladimir Putini juhitaval Venemaal oleks raske hõivata Ukraina, vahendab Reuters.
Hiina eemaldas Leedu oma tollisüsteemist
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.
Leedu ettevõtjad ei saa oma kaupa Hiinas deklareerida, sest Hiina on Leedu oma tollisüsteemist alates detsembrist välja arvanud, kirjutab Dienas Bizness.