EPL: Easyjet tõrjus Estonian Airi kahel lennuliinil troonilt

26. november 2004, 08:10

Easyjet alustas Tallinnast lende oktoobri lõpus Berliini ja Londonisse ning on seni vedanud ligi 10 000 reisijat.

Estonian Air teenindas oktoobris samadel liinidel ligi 8200 reisijat. Estonian Air lendab Londonisse 9 korda nädalas ja Berliini 3 korda nädalas. Easyjet lendab mõlemal suunal iga päev korra, kirjutab Eesti Päevaleht.

?Oleme seniste tulemustega igati rahul,? ütles Easyjeti pressiesindaja Samantha Day. Lisaks ligi 10 000-le juba lennanud reisijale on internetis tuleva aasta märtsi lõpuni neil liinidel pileti broneerinud 25 000 inimest.

Day kinnitas, et head tulemused Tallinna?Berliini ja Tallinna?Londoni liinidel panevad firmat mõtlema järgmiste sihtkohtade avamisele. ?Tallinnas näeme suurt potentsiaali. Jälgime turunõudlust ja konkurentide tegevust,? ütles ta. Tulevikus kaalutakse uute liinide avamist Tallinna ja nende sihtkohtade vahel, kus seni otselennuühendus on puudunud, kuid kus on nn Easyjeti lennujaam. Järgmise 12 kuu jooksul tahab Easyjet Tallinna kaudu lennutada enam kui 170 000 reisijat.

Estonian Airi infojuhi Epp Alatalu sõnul on firma Londoni ja Berliini lendude täitumus vaatamata konkurendi juurdetulekule üsna hea. Reisijate arvu võrdlemine ei ole tema sõnul objektiivne, kuna Easyjet lendab tihedamalt ja suuremate lennukitega.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing