Ülevaade tänastest ajalehtedest

29. november 2004, 08:18

Eesti Päevaleht:

Eestit läbiv kakaoubade ja kohvi transiit Lääne-Euroopast Venemaale on jäänud Venemaa kehtestatud piirangute tõttu seisma, mis võib viia kuni 1000 inimese tööta jäämiseni.

Eestisse veetud hiiglaslikud suhkrukogused kõigutavad valitsuse paati, sest Rahvaliit veeretab süü riiki ähvardava 700?800 miljoni kroonise suhkrutrahvi eest rahandusminister Taavi Veskimäe ja justiitsminister Ken-Marti Vaheri õlgadele.

Kohaliku ühistranspordi piletihinna tõus tähendab vaid tulekahju kustutamist. Juba praegu sõidab buss kaugematesse paikadesse väga harva.

Seitsmekorruseline Eesti Raudtee büroohoone kerkib Toompuiestee äärde. Raudtee peahoone projekteeris Urmas Lõoke. Põhja-Tallinna halduskogu juhtis tähelepanu hoone ülemäärasele kõrgusele ? 28 meetrit ?, kuid kooskõlastas siiski planeeringu.

Postimees:

Kuigi Eestis toodetud juust ja sink on Peterburis taskukohane vaid rikkamatele linlastele, pürivad siinsed ettevõtjad usinalt suurele Vene turule.

Estonian Celli tselluloositehas kasvatab Kunda üheks mõjukamaks Eesti tööstuslinnaks, sest kogu riigi haavapuidu peeneks jahvatada jaksav hiigelfirma annab tööd ja leiba kümnetele ettevõtetele ja sadadele inimestele.

Vastuhakk Tartu linnaametnikele läks tänavapuhastusfirmale Cleanaway kalliks maksma ? lisaks ametnike katsetele ettevõtet tänavate puhastamisest kõrvale tõrjuda ootab Cleanawayd seni suurim trahvikviitung linnalt.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing