Valitsus ei toeta täiskasvanute koolituse seaduse muutmist

Liis Kängsepp 09. detsember 2004, 10:46

Valitsus arutas ja otsustas mitte toetada 'Täiskasvanute koolituse seaduse § 3 muutmise seaduse' eelnõud, teatas valitsuse pressibüroo.

Seaduse muutmise eelnõu algatas Sotsiaaldemokraatliku Erakonna fraktsioon 10. novembril 2004. a eesmärgiga võimaldada õiguslikke tagatisi tasemekoolituses osalevatele töötajatele ja avalikele teenistujatele sõltumata sellest, kas nad omandavad haridust päevases või muus õppevormis.

Valitsus on seisukohal, et täiskoormusega õppijat toetab riik läbi õppetoetuste ja õppelaenu süsteemi eesmärgiga, et õpilaine või üliõpilane kooli nominaalajaga edukalt lõpetaks. Haridus- ja teadusministeeriumi hinnangul ohustab täiskoormusega õppimine ja samal ajal töötamine lõpetajate teadmiste ja oskuste omandamist ning seab ohtu ka nende tervise. Seetõttu valitsus seda eelnõud ei toeta.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing