Tallinna Vesi valib börsile minekuks finantsnõustajat kuue kandidaadi seast

Inno Tähismaa 21. detsember 2004, 09:51

Eile ja täna esitlevad kuus investeerimispanka oma pakkumisi nõustamaks ASi Tallinna Vesi börsile minekut.

Konkursil osalevad kolm kohalikku investeerimisnõustajat Hansapank Markets, LHV ja Suprema Securities ning kolm rahvusvahelist investeerimispanka on CA IB, Carnegie ja ING, teatas ettevõtte esindaja.

?Hea meel on tõdeda, et lisaks Eesti finantskonsultantidele on konkursi vastu näidanud tõsist huvi üles ka rahvusvahelised investeerimispangad,? ütles ASi Tallinna Vesi juhatuse esimees Bob Gallienne pressiteate vahendusel. ?Meie eesmärgiks on saada kokku parim võimalik meeskond, kellel on kogemusi nii kohalikus kui rahvusvahelises kontekstis ning kes suudaks ettevõtte aktsionäridele anda professionaalset nõu igas spetsiifilises valdkonnas.?

Esitlustel osalevad ASi Tallinna Vesi juhatus ning aktsionäride esindajad Tallinna linnast, United Utilities?est ja EBRD-st.

Ettevõte loodab oma otsuse finantskonsultantide osas langetada uue aasta alguses. IPO meeskond alustab oma tööd koheselt.

?Konsultantide valimine on äärmiselt kaalukas ülesanne ning õige otsuse tegemine avaldab kogu börsile mineku protsessile lõpptulemuna positiivset mõju. Mul on hea meel, et meie ettevõtte nõukogusse kuulub EBRD poolt ametisse määratud sõltumatu direktor Larry Billett, kellel on märkimisväärsed investeerimispangandusalased kogemused,? lisas Gallienne.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
10. November 2009, 00:00
Otsi:

Ava täpsem otsing