ÄP fototoimetus • 21. detsember 2004 kell 22:00

Seminaridel osales ligi 6000 inimest

Mis meenub aastast 2004?

Marju: Aasta 2004 tõi seminaride ja konverentside osakonnale kaasa sisenemise uude ni??i, läksime koolitustega n-ö Eesti tuurile. Sisuliselt oli see analoogne projekt aastatega hästi sissetöötatud maakonnakonverentsidele. Kolme kuuga külastasime koos Kalle Kägiga 11 Eesti linna, viies info suurtest muudatustest maksunduses paljudele raamatupidajatele koju kätte. Saime kinnitust, et inimestele meeldib kodulinnas teadmisi ammutada. Kokku külastas koolitusi umbes 400 inimest.

Meelika: Aastal 2004 alustasime uut seminarisarja nimega ?Seadus luubi all?. Seminaride eesmärk on teavitada ettevõtjaid aktuaalsetest seadusemuudatustest, anda neile põhjalik ülevaade seadusest ja pakkuda lahendusi seadusemuudatustest tekkinud probleemidele. Seminaride tagasiside on tõestanud, et olen teinud vajalikku tööd ning et need teemad jätkuvad kindlasti ka uuel aastal.

Teeli: Eelmisel aastal tabasime hästi märki uue konverentsiga ?Vene ettevõtlus Eestis?, millega viisime ellu ammu mõlgutatud mõtte teha ainulaadne üritus Eestis tegutsevate vene ettevõtjatele. Konverents läks väga edukalt ja tõestas selle temaatika olulisust Eestis. Tahame tuleval aastal taolist konverentsi korrata.

Maarit: 2004. aastal alustas Äripäev turundusteemaliste koolitusseminaride regulaarset korraldamist. Eelnevalt olime teinud vaid üksikuid seminare, mis natuke hõlmasid ka turunduslikku vaatenurka. 2005. aastal tuleb kindlasti mitu põnevat koolitusseminari, millest tasub osa võtta. Koolitusseminaridel toimub interaktiivne kaasatöötamine ? praktiline töö, praktikud, teooria ning vestlusring.

Katrin RohtlaPealinnast vaadates võib tunduda, et Eesti majandus piirneb tööstusparkidega linna piiril. Ent Tallinna ettevõtja tegelikkus ei ole Kagu-Eesti ettevõtja tegelikkus. Seetõttu pühendas Äripäev viis kuud regioonidele väljaspool pealinna piire.

Sõitsime teist aastat järjest läbi 15 maakonda, viies ettevõtjatele olulised teemad neile lähedale. Sadakond kuulajat saalis on tõendiks maakonna ettevõtja aktiivsusest ning annab veendumuse jätkata ettevõtjate arengukonverentside korraldamist ka 2005. aastal!

Autor: ÄP

Hetkel kuum