28. veebruar 2005 kell 11:18

Parimaks pressiesindajaks valiti Riina Vändre

Valitsusasutuse meediasuhete uuringu tulemusel osutus parimaks pressiesindajaks rahandusministeeriumi kommunikatsiooniosakonna juht Riina Vändre.

Kõrgeima üldhinde valitsusasutuse meediasuhtluses pälvis 2004. aasta tulemuste põhjal aga siseministeerium, kes saavutas 7,24 palli 9 palli skaalal, millele järgnevad rahandusministeerium 7,22 palli ning majandus- ja kommunikatsiooniministeerium 7,10 palliga.

Suurema osa ajakirjanike arvates jäid valitsusasutuste avalikkussuhted möödunud aastal varasemaga võrreldes samale tasemele, vahendas valitsuse pressibüroo. Paranes pressiesindajate professionaalsus ja päringutele vastamise kiirus. Samas häirib ajakirjanikke endiselt liigne bürokraatlikkus.

Iga-aastasele küsitlusele vastas tänavu 193 ajakirjanikku.

Hetkel kuum